Destinasi Makanan Halal

 


Pak Hailam Kopitiam

Posted January 12, 2013 by

Lunch tadi gegurls merayap kat Tesco bulatan kayangan. Nak mencari tempat makan yang sedap punya pasal. Maklumlah, mommy damia baru lepas pantang. Jadi time ni la nak qada semua makanan yang tak boleh disentuh time berpantang. Pagi ni mama ada meeting kat rumah anak yatim al-munirah. Jadi mama janji ngan diorang untuk jumpa kat Pak Hailam Kopitiam.

pak hailam

Mas order set nasi dengan blackpepper chicken. Air pun minum air asam boi suam jer. Ni namanya menu orang lepas pantang.

Mama jue plak order chicken chop, wantan goreng dan air bandung cincau. Ni namanya menu orang lepas geram.

Ini mama punya. Wantan mee dan sup. Dah banyak kali mama try buat wantan mee sendiri kat rumah, tapi ayam tu tak sama rasanya dengan kat kedai. Kedai punya lagi sedap :( . Ni namanya menu orang lepas gian.

wantan mee pak hailam

pak hailam kuey teaw

Papa punya kwayteow beef noodles kalau tak silap nama dia. Sedap gak plus portionnya banyak. Papa makan tak habis pun.

Sumber: http://neejashamiza.blogspot.com

Sijil Halal JAKIM : JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 2 039-05/2008

Pak Hailam Kopitiam
TESCO Shah Alam
Lot No G2, Ground Floor
Tesco Shah Alam Mall
3, Jalan Aerobik 13/43
Seksyen 13 Shah Alam

Waktu Operasi : 8.30am – 10.30pm

Laman Web Pak Hailam

VN:F [1.9.22_1171]
Pernah Makan di Sini ? Berapa Bintang Agak-Agak?
Rating: 4.2/5 (6 votes cast)

Pak Hailam Kopitiam, 4.2 out of 5 based on 6 ratings


Tentang Penulis

Izz Khairi

Look, I love food. I love it. I love it. I love it. I'm probably happiest when I am in the process of eating